Trosoban stan u centru – Dalmatinska
Dalmatinska, Sarajevo 71000, Bosna i Hercegovina

250,000KM· (Prodaja)

Prodaje se prelijep dvoetažni stan u samom centru Sarajeva u ul. Dalmatinska sa pogledom na djeciji park u ul Mehmeda Spahe (u neposrednoj blizini Vječne vatre)

Stan od 75 m2, odlićno raspoređenog i iskorištenog prostora, sastoji se: od ulaza – hodnika sa predulazom, toaleta, velikog prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom, na spratu se nalazi deganžman koji vodi u veliko kupatilo i dvije spavaće sobe. Iz dnevnog boravka se izlazi na balkon koji je idealnih dimenzija i savršen za odmor nakon napornog dana.

U kuhinji se nalaze svi potrebni električni kuhinjski elementi (mašina za suđe, mikrovalna, šporet, napa) , posuđe, escajg itd. Spavaće sobe posjeduju ugramdbene plakare.

Stan je potpuno namješten, opremljen, čist i uredan.

.

Nekretnina se nalazi na savršenoj lokaciji – strogi centar a opet niste na glavnoj ulici.

Cijena stana 250.000,00 KM

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt telefon 033 261 557 ili GSM 061 848 717

svakog radog dana u periodu od 7:30 do 16:00h

NAPOMENA:

Navedena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Detalji

  Lokacija

  Dalmatinska, Sarajevo 71000, Bosna i Hercegovina

  Agent

  Dženana Efendić

  +38733261555

  Kontakt

  Poruka poslana.

  Slične nekretnine (12)